Δυο αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα στην Παιανία, σε ένα περιστατικό που ταράζει την ήσυχη νυχτερινή ρουτίνα της περιοχής.
Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο σταθμευμένα οχήματα, τα οποία τυλίχθηκαν γρήγορα στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η εικόνα έμοιαζε βγαλμένη από σκηνή ταινίας δράσης, αλλά δυστυχώς ήταν απολύτως πραγματική.
Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, αποτρέποντας πιθανή εξάπλωση σε άλλα οχήματα ή κατοικίες.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του ERTnews, δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, κάτι που αποτελεί τη μόνη θετική πτυχή σε ένα περιστατικό που κατέληξε με δύο ολοκληρωτικά κατεστραμμένα αυτοκίνητα και αρκετές αναπάντητες ερωτήσεις.
Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν υπό διερεύνηση.


