ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ Δ.Ε. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Δήμος Ωρωπού και το Τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού συνεχίζουν με συνέπεια το πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ του Μαρκοπούλου, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου, το οποίο παραδόθηκε ανανεωμένο και ασφαλές προς χρήση.

Παράλληλα, ανακαινίστηκε και το γήπεδο μπάσκετ στον οικισμό Αγίου Φανουρίου που επίσης ανήκει στα όρια της Δ.Ε. Μαρκοπούλου. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες βαφής με ειδικά υλικά και νέες διαγραμμίσεις, ώστε να είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Ωρωπού για τη σταδιακή αναβάθμιση όλων των γηπέδων μπάσκετ, με αντίστοιχες εργασίες να έχουν πραγματοποιηθεί ή να προγραμματίζονται σε περιοχές όπως το Πολυδένδρι, ο Κάλαμος και άλλες Δημοτικές Ενότητες.

Στόχος είναι η δημιουργία σύγχρονων, ασφαλών και λειτουργικών χώρων άθλησης για τα παιδιά, τους νέους και όλους τους δημότες.