ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
Η Υπηρεσία Ύδρευσης Δήμου Ωρωπού ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 21 Απριλίου 2026, από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες για λόγους συντήρησης του δικτύου ηλεκτροδότησης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ στις εγκαταστάσεις των αντλιοστασίων και στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στη Μαυροσουβάλα.
Λόγω των εργασιών αυτών, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα στην υδροδότηση, κυρίως στις Δημοτικές Ενότητες Καλάμου και Μαρκοπούλου.
Για τον λόγο αυτό, και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, παρακαλούνται οι πολίτες να κάνουν ορθολογική χρήση του νερού, περιορίζοντάς την αποκλειστικά στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες, ώστε να μην παρουσιαστούν ελλείψεις στο δίκτυο.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων.
Τελευταία νέα
Διακοπές υδροδότησης σήμερα Τρίτη, σε Κάλαμο και Μαρκόπουλο Ωρωπού
Από Newsroom
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ


