Δημήτρης Λουκάς: Η στιγμή που περιμέναμε έφτασε!
Σήμερα ξεκινάμε το πιο σημαντικό έργο της τελευταίας δεκαετίας για την Κερατέα: την ανάπλαση της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, των κάθετων οδών και των πλατειών μας.
Μετά από χρόνια προσδοκιών, συνεργασίας και διαβουλεύσεων, δίνουμε ζωή σε έναν νέο, ασφαλή και φιλικό προς όλους αστικό χώρο.
Είμαι πανευτυχής που, μαζί με τους συμπολίτες μου, ανοίγουμε τον δρόμο για μια πόλη με σύγχρονους πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, mini-roundabouts, υποδομές για ΑμεΑ και πλούσιο πράσινο. Στόχος μας είναι όλοι -πεζοί, ποδηλάτες, οικογένειες με παιδιά- να κινούμαστε με ασφάλεια και άνεση.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι πίστεψαν σε αυτό το όραμα. Τη Δευτέρα 22/9/25, ξεκινούν εργασίες! Η Κερατέα μας αλλάζει πρόσωπο και το μέλλον μας είναι λαμπρό.

Τη Δευτέρα 22/9 ξεκινούν τα έργα ανάπλασης των βασικών οδών της Κερατέας και των πλατειών μας. Με σχέδιο, όραμα και σεβασμό στην ιστορία, φέρνουμε:
– Μεγαλύτερα, ασφαλή πεζοδρόμια
– Mini-roundabouts για ομαλή κυκλοφορία
– Ποδηλατόδρομους
– Ράμπες και διαδρομές τυφλών
– Πλούσιο πράσινο και καθιστικά