Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Νεότητας του Δήμου ΠαλλήνηςΣε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση για ουσιαστική δουλειά, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Νεότητας Δήμου Παλλήνης. Η συνεδρίαση σηματοδότησε και πρακτικά την έναρξη ενός νέου θεσμού που αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη και στοχεύει στη συμμετοχή των Νέων στα κοινά.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, χαιρετίζοντας τις εργασίες της Επιτροπής, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής, τονίζοντας τη σημασία του θεσμού για το μέλλον της πόλης. Υπογράμμισε ότι οι νέοι αποτελούν τη δύναμη αλλαγής και προόδου, διαβεβαιώνοντας τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των νέων της πόλης μας και τη δημιουργία ευκαιριών για ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις του Δήμου μας.
Κατά τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Στέφανος Σταυρινούδης, παρουσίασε το σχέδιο δράσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή όλων των μελών στη λήψη αποφάσεων. Συζητήθηκαν δύο μεγάλες πρωτοβουλίες που θα δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και αφορούν :
1. Τη δημιουργία του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων στον Δήμο Παλλήνης. Ένα νέο όργανο που θα προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να εκφράζουν τις απόψεις τους και να συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση πολιτικών για τη νεολαία και την Παλληνιώτικη κοινωνία γενικότερα.
2. Τη διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ με την υποστήριξη της Επιτροπής, με σκοπό την ενίσχυση ενός ιερού σκοπού και την προώθηση του αθλητισμού ως μέσο κοινωνικής προσφοράς και
3. Τη διοργάνωση ενός μεγάλου Φεστιβάλ Νέας Γενιάς, όπου οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δημιουργικότητα και τις ιδέες τους μέσα από μουσικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις.Παρών στην Επιτροπή ήταν και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Σμέρος.