Σήμερα στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών στη Βάρκιζα πραγματοποιήσαμε την Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλου, μια δράση αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα της πόλης μας και στην προσπάθεια να βρουν το σπίτι που τους αξίζει.
Δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, επισκέφθηκαν τη δράση, γνώρισαν από κοντά τα πανέμορφα σκυλάκια που φιλοξενούνται και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία υιοθεσίας, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους για τα αδέσποτα ζώα.
Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουμε μια πραγματική ευκαιρία σε αυτά τα ζώα να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια και ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο φροντίδα και αγάπη.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές και τους φιλοζωικούς φορείς που συνεργάζονται με τον Δήμο και στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια προστασίας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων.
Συνεχίζουμε με συνέπεια τις δράσεις για την ευζωία των ζώων στην πόλη μας, γιατί το μήνυμα παραμένει πάντα το ίδιο:
Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Υιοθετούνται


