Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι θα διατεθούν λεωφορεία για τη μετάβαση των πολιτών στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την // και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα: «Γνωμοδότηση της Περιφέρειας Αττικής επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το σχέδιο δημιουργίας δικτύου μονάδων ενεργειακής αξιοποίησης Απορριμματογενών Ενεργειακών Πρώτων Υλών (ΑΕΠΥ) από Αστικά Στερεά Απόβλητα (ΑΣΑ).»
Καλούμε τους πολίτες που επιθυμούν να μεταβούν στον χώρο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, να δηλώσουν συμμετοχή αύριο Τρίτη 7/10/2025 από τις 09:00 έως 15:00, στα τηλέφωνα:
• 2299320213 (κ. Πρίφτη) για την Κερατέα
• 2292320176 (κ. Ζαρίφη) για το Λαύριο.


Ενώνουμε τις φωνές μας και λέμε
: κανένα εργοστάσιο απορριμμάτων και καύσης σε Κερατέα και Λαύριο!
