Μια μαγική μουσική βραδιά στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού
Χθες το βράδυ ζήσαμε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού.
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, με την εξαιρετική του κομπανία, μας ταξίδεψε μέσα από τις διαχρονικές μελωδίες του πατέρα του, Γρηγόρη Μπιθικώτση, και του κορυφαίου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε τον χώρο, τραγουδώντας με μια φωνή αγαπημένα τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στη συλλογική μας μνήμη.
Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από συγκίνηση, νοσταλγία και υπερηφάνεια.

Τα σχόλια του κοινού θερμά και ενθουσιώδη – όλοι μίλησαν για μια βραδιά υψηλής αισθητικής και δυνατού συναισθήματος, αντάξια του ονόματος που τίμησε: του “σερ του ελληνικού τραγουδιού”.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς ήταν η παρουσία της Μυρτώς και της οικογένειάς της — μια δυναμική ψυχή που μας υπενθυμίζει τη δύναμη της θέλησης και της αγάπης. Η στιγμή που η τραγουδίστρια της ορχήστρας της αφιέρωσε τραγούδι ήταν από τις πιο συγκινητικές της βραδιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.
Το ταξίδι στη μουσική μας ιστορία συνεχίζεται…