Οι κάτοικοι του Κρυονερίου είχαν την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχθούν ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια της Χριστιανοσύνης, τη θαυματουργή χείρα της Αγίας Αικατερίνης .
Από το απόγευμα της Τετάρτης, το ιερό λείψανο φιλοξενείται στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, με αφορμή την πανήγυρη της Παναγίας Παντάνασσας .
Το λείψανο μετέφερε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ενώ στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, ο οποίος μίλησε για τη σπουδαιότητα των λειψάνων και την ανάγκη να τα προστατεύουμε
.
Το “παρών” έδωσαν η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Π. Μαιχόσογλου, οι Αντιδήμαρχοι Lamprini Nousi, Alexandros Koukas, Kokkalas Nikolaos, η Περιφερειακή σύμβουλος Βασιλική Καβαλλάρη, η Πρόεδρος ΔΕ Κρυονερίου Maria Andrianopoulou, καθώς και οι κ.κ. Γ. Καλαφατέλης, Ν. Πίλτσης, Ε. Γαλαίου, Ρίζου και πλήθος πιστών, σε μια ξεχωριστή στιγμή ενότητας και πνευματικής κατάνυξης.